background
image
logo

Visie

Jarenlange ervaring binnen de verloskunde en een groot netwerk van contacten binnen en buiten de verloskunde hebben ertoe geleid dat de start van deze nieuwe praktijk de ruimte heeft gegeven om onze zorg vorm te geven op basis van een uniek nieuw zorgconcept. Begeleiding van jullie zwangerschap en bevalling vormen de basis van onze zorg. Maar wij zijn van mening dat verloskundige zorg past binnen een breder perspectief.

De naam: De Verbinding, past bij deze visie

Jullie gaan als stel een verbinding aan door het krijgen van een kind. We gaan met jullie samen de verbinding aan om de zwangerschap, bevalling en periode hierna te begeleiden. Als verloskundigen gaan wij de verbinding aan met allerlei samenwerkingspartners die ervoor zorgen dat jullie gebruik kunnen maken van een breed aanbod aan zorg. Wij verbinden ons aan projecten die als doel hebben de zorg te verbeteren in de regio en daarbuiten. Wij zijn verbonden aan de opleidingen verloskunde om de verbinding te leggen tussen leren binnenschools en de ervaring in de praktijk bij ons.

Deze manier van werken waarbij steeds de unieke kernprincipes: Kennis, Samen, Preventie en Wijkgericht centraal staan, geven ons zoveel positieve energie, die wij graag met jullie delen. Kortom, door het aangaan van langdurige verbindingen op al deze vlakken zorgen wij ervoor dat we een bijdrage leveren aan een gezonde start van jullie kind en jullie als gezin.